De Trendiamo
modellen

Geschikt voor de openbare weg met blauw kenteken

De Trendiamo Country Plus en WMO Move hebben een RDW-goedkeuring gekregen om ermee de openbare weg op te gaan. Zo kun jij jezelf makkelijk verplaatsen door drukke steden.

Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van 50 kilometer is deze e-step ideaal voor het stadscentrum.

Beide e-steps zijn uitgevoerd met een Lithium accu. Deze zijn beter voor het milieu, is iets lichter én hebben een grotere actieradius. Zo kunnen de Country Plus en WMO Move een bereik halen van 50 kilometer en dat maakt ze vaak erg geschikt voor woon-werk verkeer.

Geschikt voor de openbare weg met geel kenteken

De Trendiamo Easy Rider Cruiser is een stille en emissie vrije elektrische step. De maximale snelheid van de Cruiser is 45 km/u en het is mogelijk om tot 40km op een enkele lading af te leggen.

De krachtige koplampen zorgen voor veilig rijden, zelfs in het donker. Ook zorgen de grote banden voor een soepele en gelijkmatige rit.

Dit Trendiamo Extreme is één van de beste e-steps op de markt. Zowel voor- als achter heb je verlichting. Deze verlichting is krachtig genoeg om ver vooruit te kijken in het donker. Met 2000 Watt vermogen kun je iedere hoogte nemen en op elke ondergrond zonder problemen rijden door de sterke banden.

Geschikt voor eigen terrein / offroad

De Trendiamo Performance is met zijn tweewiel aandrijving en 2x 1200W motor echt gericht op power & fun op het eigen terrein, zowel op het asfalt als offroad!

Met de twee 1200 Watt motoren kun je 65 kilometer per uur behalen. Daarnaast is dit type ook een stuk lichter dan de andere modellen, met een gewicht van slechts 25 kg.

Trendiamo City II Elektrische step is inklapbaar. Deze kettingloze City II Elektrische step wordt aangedreven door een 500 Watt hub-motor.

Deze e-step heeft een grote accu, waardoor er 30-50 kilometer mee gereden kan worden met een volle opgeladen accu. Deze City e-step kan hellingen van max 10 graden aan. De maximale snelheid van de City II is 35 km p/u, onder te verdelen in 3 snelheidsmodus.